Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/installatietechniekhartog.nl/httpdocs/core/kernel/Database/Database.php on line 122
Keukenboilers - Installatietechniek Hartog BV
header_nefitactie1.png

Keukenboilers

 

Is de zolder verdieping de plaats waar bij u de CV combiketel is gemonteerd, dan heeft u vast wel ervaren dat het lang duurt alvorens het warme water de keukenmengkraan bereikt. Dat betekend niet alleen een gemis aan comfort maar het kost ook nog eens veel water, gas en vele keren schakelen van de CV combiketel.

Anno 2013, kan dat eigenlijk niet meer! Bij een gemiddelde gezinsamenstelling wordt er al snel 10 à 20 keer per dag warmwater getapt in de keuken. Dan laat u al snel 15.000 a 20.000 liter vergeefs door het afvoerputje stromen. Om dit te voorkomen is een moderne en zuinige keukenboiler een uitstekende oplossing. Er zijn al uitvoeringen die geen ruimte in het keukenkastje innemen maar achter de keukenplint gemonteerd kunnen worden. Bovendien besparen deze oplossingen ook nog eens zo’n € 50,00 aan energiekosten en schakelt de cv combiketel min. 3500 keer minder. Ook de harde gil van uw onder de douche staand familielid is verleden tijd wanneer u de warme kraan in de keuken gebruikt.

De komende maanden voeren we de actie “zuinig en comfortabel warmwater in de keuken”

Deze actie is geldend voor warmwater en kokendwater keukenboilers.      
Er is al een keukenboiler compleet gemonteerd voor € 248,00!  

 

Heeft u interesse in 1 van onze aanbiedingen neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave.