Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/installatietechniekhartog.nl/httpdocs/core/kernel/Database/Database.php on line 122
Zonnestroom - Installatietechniek Hartog BV
header_nefitactie1.png

Zonnestroom


Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. Nefit biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties van één betrouwbare leverancier.

Wie kiest voor een CentroSolar zonnestroomsysteem van Nefit, kiest voor een hoogwaardig, duurzaam systeem van Europese kwaliteit met unieke zekerheden. Geen onduidelijkeid over de herkomst of garantievoorwaarden. Nefit geeft 10 jaar garantie op de panelen en bevestigingsmaterialen, 5 jaar op de omvormer en maar liefst 26 jaar garantie op de opbrengst in kilowatuur (kWh).

Bovendien ligt de opbrengst aantoonbaar hoger dan die van andere systemen. Dankzij de polykristallijne PV-cellen, het gepatenteerde antireflectieglas met coating en een optimale afstemming van de componenten levert een CentroSolar systeem van Nefit de hoogste opbrengst (kWh) per geïnstalleerd vermogen.

 

 

Subsidie-regeling zonnepanelen

In het kader van duurzaamheid heeft het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie kunnen bewerkstelligen dat er vanaf juli 2012 t/m december 2013 geld wordt uitgetrokken om particuliere aanschaf van zonnepanelen te subsidiëren.

De overheid neemt vijftien procent van de aanschafkosten voor haar rekening. Onder aanschafkosten verstaat zij enkel materiaalkosten, arbeids- en verbouwingskosten mogen niet worden meegerekend. Het Agentschap NL regelt de praktische zaken omtrent de subsidiëring van zonnepanelen. Bij hen moet je dan ook zijn als je denkt recht te hebben op deze vorm van subsidie en daar gebruik van wil maken.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie word je geacht aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Je moet de zonnepanelen zelf betaald hebben, als de zonnepanelen van derden gehuurd worden kom je niet in aanmerking voor subsidie.
  • De zonne-installatie moet bestemd zijn voor particulier gebruik.
  • De locatie waar de zonne-installatie geplaatst wordt, moet binnen de Nederlandse landgrenzen zijn.
  • De installatie mag niet aangesloten zijn op een grootverbruikersaansluiting.
  • Het vermogen van de zonne-installatie dient tenminste 0,601 kWp (kilowattpiek) te zijn.

Aan deze overheidssubsidie zit een grens, zij zal nooit meer dan 650 euro uitkeren. Als u volgens bovenstaande berekening hoger uitkomt, dan zijn dat kosten voor uw eigen rekening. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u interesse in 1 van onze aanbiedingen neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave.