Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/installatietechniekhartog.nl/httpdocs/core/kernel/Database/Database.php on line 122
CV Ketels - Installatietechniek Hartog BV
header_nefitactie1.png

CV Ketels

 

Nefit

Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot
een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie.
 

TrendLine
De nieuwe trend in compacte kwaliteit
 
TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Klaar voor de toekomst 
Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere
Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design.
De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800,- besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

De TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Nieuw, de Nefit Trendline Aquapower plus!

TrendLine HR-ketel met QuickLoad VoorraadboilerTrendLine is de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. ''Future proof'' en zuinig met energie. TrendLine AquaPower Plus combineert ultiem warmwatercomfort met energiebesparing. Niet alleen is het de meest compacte oplossing met warm water op voorraad, het is ook de meest energiezuinige.

Modulair topcomfort: CW6Met de QuickLoad Voorraadboiler krijgen TrendLine-toestellen ''AquaPower''. Omd

at de boiler achter het toestel is geplaatst, ontstaat een zeer compacte unit: ideaal als u weinig plaats heeft, maar wel snel en veel warm water wilt voor bad en douche. De QuickLoad Voorraadboiler is los leverbaar als accessoire bij TrendLine HRC 25 en HRC 30 toestellen. Een nieuwe trend in flexibiliteit.

Belangrijkste voordelen
â–  Topcomfort: direct warm water tot 65°C
â–  Meerdere tappunten tegelijk: tot 23 liter per minuut
â–  Meest energiezuinig: hoogste jaartaprendement (90,6 %)
â–  De meest compacte CW6-oplossing, makkelijk te installeren 
â–  Beste toestel ter vervanging van Nefit EcomLine of Nefit Turbo

De Nefit Aquapower plus prijs is op aanvraag. 

 

TopLine
Compact comfort, snel warm water 

Met de TopLine Compact kiest u voor de ultieme HR combiketel, als het gaat om een robuuste, compacte oplossing voor topcomfort. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine Compact ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn twee Compact toestellen met verschillende vermogens.

Duurzaam comfort 
Alle Nefit TopLine combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. 
Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort!
ProLine
Klein, slim en extra zuinig comfort

De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel 
met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. De ProLine komt bij de Consumentenbond als 
''Beste uit de Test'' in de laatste cv-keteltest (november 2011). 
Van alle geteste toestellen is de ProLine bovendien het voordeligst. 
Een slimme keuze voor de kwaliteits- én prijsbewuste consument. 

 

 Remeha

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee ze in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. 


Calenta
De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. 
Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

Toprendement en prestaties
Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. Bij de combiketel betekent dit 
ook een royale hoeveelheid tapwater van een stabiele temperatuur. 
De Calenta behaalt, in combinatie met de iSense kamerthermostaat, het hoogste jaartaprendement van alle ketels in zijn segment: 91,4%. 
Niet voor niets als beste uit de test van de Consumentenbond (november 2011)!


Energieklasse A pomp
Remeha heeft besloten de Calenta serie nog een slag energiezuiniger te maken. Standaard zijn nu alle Remeha Calenta’s voorzien van een nieuwe, zeer energiezuinige pomp. Stromingsgeluid in de radiatoren behoort hierdoor definitief tot het verleden: de volumestroom van het CV water wordt aangepast aan de warmtevraag, met lagere stromingssnelheden en dus geruisloze verwarming als resultaat.


Tzerra
De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra is extreem 
klein en groots inprestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.
De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw 
woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande 
woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zó klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Anders en beter!
Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is.  

ITHO Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven, met een assortiment dat bestaat uit verwarming-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.
 


Aqua-Max

Met de Aqua-Max van Itho Daalderop heeft u altijd de gewenste warmte in iedere ruimte én ruim voldoende warm water op het moment dat u het nodig heeft. Een CV ketel moet immers vooral doen waar hij voor bedoeld is: u voorzien van alle comfort op het gebied van warmte en warm water. Tevens is de Aqua-Max energiezuinig, gebruiksvriendelijk en compact.

De Aqua-Max is bovendien gasadaptief. Dit wil zeggen dat het toestel altijd werkt, ongeacht het soort gas. En aangezien de samenstelling van het gas in Nederland 
de komende jaren gaat veranderen, vermijdt u met de Aqua-Max het risico dat 
u over een paar jaar een cv-ketel heeft die niet meer functioneert door 
'het nieuwe gas'.

  • Royaal warm water tot 25 liter per minuut volcontinu
  • Klein, compact toestel
  • Geïntegreerde vulinrichting
  • Gasadaptief
  • Mogelijkheid tot intern expansievat

 

Base Cube

De Base Cube is de zuinigste comfortketel van Nederland. Deze CV ketel verbruikt 
bijzonder weinig energie en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De Base Cube 
heeft één van de hoogste tapwaterrendementen op de Nederlandse markt. 
Dit houdt in dat de CV ketel de minste energie nodig heeft om tapwater te 
bereiden.

Het weglaten van een aantal onderdelen zorgt ervoor dat de comfortketel 
Base Cube minder gevoelig is voor storingen dan de meeste andere CV ketels. Tegelijkertijd verhoogt dit het bedieningsgemak. Door haar unieke eigenschappen 
is de Base Cube geschikt voor uiteenlopende woonsituaties en huishoudens.

  • Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu
  • Hoogste tapwaterrendement
  • Intelligente comfortregeling
  • Mogelijkheid voor aansluiten tweede cv-zone
  • Stil
 

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel, Itho Daalderop heeft een mogelijkheid voor de aanschaf van een nieuwe CV ketel, te weten:

Comfort Lease Plan
Geen grote uitgave ineens, vooraf vastgestelde looptijd, spreiding van de kosten. Fiscale aftrek van de kosten. Direct eigenaar bij het afsluiten van het contract. Tussentijdse beeindiging zonder boete altijd mogelijk.

Ook Daalderop heeft een mogelijkheid tot 10 jaar verlenging onderdelen garantie.

 

Heeft u interesse in 1 van onze aanbiedingen neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave.