Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws omtrent ons bedrijf? Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie? Bel 030 688 81 22
Image

VEILIGHEIDSWAARSCHUWING TOPLINE-SERIE 2006-2009

10-01-2018 - Heeft u een Nefit Topline uit het bouwjaar 2006-2009?
Klik dan hier om de berichtgeving van Nefit omtrent de veiligheidswaarschuwing te lezen.

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de recente berichten in de media vragen over de veiligheid van uw Nefit Topline CV ketel. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

VACATURE

JANUARI 2018 - We zijn op korte termijn op zoek naar een fulltime loodgieter (allround) EN onderhoud-/CV monteur. Kom jij ons team versterken?
Neem voor meer informatie contact op met H. Hartog; 06 53 74 33 21

Installatietechniek Hartog BV en loodgieters- en verwarmingsbedrijf Scholman BV bundelen hun krachten aan de Lage Dijk Noord 15a.

"Het kwam op ons pad. Samen zijn we klaar voor de toekomst", aldus Harry Hartog en Hans Scholman.

IJSSELSTEIN - Scholman vond het als bedrijfseigenaar na twintig jaar tijd om een keuze te maken. "Met vier man personeel moest ik óf een grote stap maken en doorgroeien óf de krachten bundelen."Hij koos voor het laatste. "Bij doorgroeien zou ik meer kantoorwerk krijgen, maar ik ben als eigenaar vooral een doener."

Hij zocht contact met collega Harry Hartog, die al 26 jaar zijn bedrijf heeft met inmiddels elf personeelsleden. Hartog: "We kenden elkaar al uit het veld."
Hij was niet bewust op zoek naar uitbreiding; in 2007 nam hij ook het familiebedrijf Van Doorn over. "Maar ik sta altijd open voor uitbreiding en het klikte direct tussen ons. Mijn pand is groot genoeg en het is mooi om de kennis, personeel en de klantenkringen samen te voegen. Dat komt ook de efficiency en de werkverdeling ten goede." 
Voor Scholman dus geen bedrijf meer aan huis. "Alles verhuist naar de Lage Dijk Noord." Zijn bedrijfsnaam blijft voorlopig nog in tact. "Maar al het installatiewerk, van loodgieterswerkzaamheden tot verwarming, dak en zink, voeren we voortaan samen uit." Hartog voegt toe: "Ik binnen met de kénnis van buiten en Hans, zoals hij graag wil, buiten."

Bron: Zenderstreeknieuws

Veiliger met OK CV; voorkom ongelukken

Wekelijks veroorzaken moderne cv-ketels in Nederland gemiddeld twee gevallen van koolmonoxidevergifitiging.

Koolmonoxide is een reukloos, dodelijk gas. Kies voor veiligheid. Kies voor een onderhoudsmonteur met een gedegen opleiding die werkt volgens een transparant stappenplan. Kies voor installatietechniek Hartog.

Ruim de helft van de huiseigenaren heeft al een onderhoudscontract voor cv onderhoud. Dat is erg verstandig, want een goed onderhouden ketel verkleint de kans op gevaarlijke ongelukken, hinderlijke storingen en energieverspilling. Met een onderhoudscontract is uw woningverwarming gewoon goed geregeld!

De overheid heeft aangekondigd dat vanaf 2019 installatiemonteurs aan minimumerkenningseisen moeten voldoen, nadat de Onderzoeksraad voor de Veiligheid de noodklok had geluid over de vele ongelukken met koolmonoxide. Tot die tijd is OK CV het enige label dat u garandeert dat uw onderhoudsmonteur gediplomeerd is en volgens een helder stappenplan werkt. Gelukkig zijn onze CV monteurs gecertificeerd en op de hoogte van de laatste veiligheidsvoorschriften. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een veilig warm huis.

Besparen?
U bespaart energie als u uw CV ketel regelmatig laat onderhouden door een OK CV onderhoudsmonteur. U weet dan zeker dat de ketel zo zuinig mogelijk blijft werken en de ketel gaat door regelmatig onderhoud langer mee. Bovendien voorkomt u hinderlijke storingen, die doorgaans plaatsvinden op extra koude dagen, waarop duizenden andere ketels het ook begeven, waardoor onderhoudsmonteurs verschrikkelijk druk hebben met hun vaste klanten. Zonder onderhoudscontract bent u niet zeker van een werkende ketel, juist op dagen dat u verwarming het hardste nodig hebt.

Bron: OK CV


 ALLROUND INSTALLATIEBEDRIJF           MEER DAN 25 JAAR ERVARING           PERSOONLIJKE AANDACHT

Image
Image

Kennismaken?

Lagedijk Noord 15a
3401VA IJsselstein

030 688 81 22 info@installatietechniekhartog.nl