Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/installatietechniekhartog.nl/httpdocs/core/kernel/Database/Database.php on line 122
Onderhoud - Installatietechniek Hartog BV
header_nefitactie1.png

Onderhoud


Het is belangrijk uw CV ketel te laten onderhouden door een erkend bedrijf. Vele verzekeringsmaatschappijen eisen dit ook, i.v.m. brandgevaar. Wij kunnen u een onderhoudsabonnement aanbieden voor CV installaties/ ketel(s).

Het onderhoudsabonnement omvat:

  • 1 x per jaar schoonmaken van de CV ketel.
  • Bij storingen geen arbeidsloon.
  • Bij storingen geen voorrijkosten.
  • Bij storingen wel materiaalkosten.
  • Bij storingen wordt u binnen 24 uur geholpen.

De prijs van het abonnement is € 100,00 inclusief BTW per jaar. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor éénmalig onderhoud van uw CV ketel. De prijs voor het eenmalig onderhoud is € 67,50 inclusief BTW per jaar.

Wat is het voordeel van een onderhoudsabonnement?

Uw toestel wordt gegarandeerd volgens de voorschriften onderhouden. Dit zorgt voor optimale prestaties en een langere levensduur. U minimaliseert het risico van een koude douche. Mocht dat toch ooit gebeuren, dan bent u verzekerd van snelle, vakkundige service.

Heeft u intresse in het onderhoudabonnement/onderhoud vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Online afspraak maken

Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.
U kunt natuurlijk ook bellen naar 030-688 81 22

Het formulier gaarne compleet invullen. Bij bericht aageven wanneer u onderhoud wenst aan uw ketel. Ook aangeven of dit in de ochtend (07.30uur - 12.00uur) of in de middag (12.00uur - 15.30uur) gelegen komt.

Man Vrouw