Over ons

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakdekking, zink- en loodwerken en CV ketels.

25 jaar geleden begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot bekende installateur in de wijde omgeving. Gebroeders van Doorn en Scholman Loodgieters- en verwarmingsbedrijf b.v. hebben zich bij ons veelzijdige installatiebedrijf gevoegd. 

Installatietechniek Hartog staat voor kwaliteit. Niet alleen in onze dienstverlening, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijk scherpe prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de CV installateur die wij, als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven.

Image
maar liefst
0
vakkundige monteurs staan voor u klaar

wij zijn
0
uur per dag bereikbaar

 ALLROUND INSTALLATIEBEDRIJF           MEER DAN 25 JAAR ERVARING           PERSOONLIJKE AANDACHT