Kies voor  vakmanschap, kwaliteit, innovatie, ervaren dakdekkers, de duurzame wereld van morgen, een veilig dak boven uw hoofd

Dakbedekking

Is het dak van uw huis of schuur aan vervanging toe? Of zijn er zwakke plekken die opnieuw geplakt moeten worden? Dat kan.

Onze specialisten werken dagelijks op het dak en weten als geen ander een perfect geplakt dak af te leveren. Toch fijn, een goed dak boven uw hoofd.

Uw dak plakken
Een goed waterdicht dak is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Lekkages kunnen voor vervelende situaties zorgen. Dit willen we natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom, staat het leveren van goed dakwerk voorop.

Installatietechniek Hartog BV is thuis in kunststof-, bitumineus- en zinken dakbedekking. We doen niet alleen daken in de nieuwbouw, maar ook onderhoud, reparatie en renovatie. Wist u dat de garantie op een nieuw dak 10 jaar is?

Icon Image

Icon Image

Kies voor de slimme wereld van morgen

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakbedekking, zink- en loodwerken en CV ketels. Zo kiest u voor duurzaamheid, vakmanschap en kwaliteit. Installatietechniek Hartog is aangesloten bij Techniek Nederland, dé ondernemersorganisatie voor duurzame groei en gekwalificeerd personeel. Daarnaast begrijpen wij het belang van een veilig en warm thuis, we voeren dan ook het OK CV kwaliteitslabel!

Copyright © Installatietechniek Hartog 2019