Kies voor  vakmanschap, kwaliteit, innovatie, ervaren monteurs, de duurzame wereld van morgen, een heerlijk warm bad

Sanitaire Installaties

Het is hoog tijd voor een lekker warm bad! Is de badkamer verouderd? Toe aan vernieuwing? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het verbouwen van de badkamer en/of toilet. We maken graag een passend advies. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verbouwing
De eerste stap is gezet, u heeft besloten de badkamer te verbouwen. Het is toe aan vernieuwing en u ziet uzelf al heerlijk genieten in een splinternieuw warm bad. Geen probleem, u bent aan het juiste adres. Onze werkzaamheden omvatten een compleet aanbod van sloop, electra-, installatie-, stuc- en tegelwerk.

Persoonlijk advies
Een ouderwets toilet vernieuwen en meteen een mooi fonteintje plaatsen? Of is het belangrijk met creatieve oplossingen te komen om de ruimte in de badkamer optimaal te benutten? Aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek kijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Offerte op maat
Bezoek een van de showrooms in de buurt waarmee wij een samenwerking hebben en de rest regelen wij. Toch liever via een andere weg de materialen voor uw nieuwe badkamer uitzoeken? Geen probleem, wij zorgen voor een vlotte verbouwing.

Nadat de juiste tegels zijn uitgezocht en u uzelf al onder de nieuwe regendouche ziet staan, maken wij een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Icon Image

Icon Image

Kies voor de slimme wereld van morgen

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakbedekking, zink- en loodwerken en CV ketels. Zo kiest u voor duurzaamheid, vakmanschap en kwaliteit. Installatietechniek Hartog is aangesloten bij Techniek Nederland, dé ondernemersorganisatie voor duurzame groei en gekwalificeerd personeel. Daarnaast begrijpen wij het belang van een veilig en warm thuis, we voeren dan ook het OK CV kwaliteitslabel!

Copyright © Installatietechniek Hartog 2019