EasyControl van Bosch

Automatisch meer comfort en besparing, heel easy!

Over Ons

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakdekking, zink- en loodwerken en CV-ketels.

27 jaar geleden begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot bekende installateur in de wijde omgeving. Gebroeders van Doorn en Scholman Loodgieters- en verwarmingsbedrijf b.v. hebben zich bij ons veelzijdige installatiebedrijf gevoegd.

Installatietechniek Hartog staat voor kwaliteit. Niet alleen in onze dienstverlening, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijk scherpe prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de CV installateur die wij, als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven.

Direct een afspraak maken

Klik hier om een afspraak in te plannen.

Kies voor de slimme wereld van morgen

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakbedekking, zink- en loodwerken en CV-ketels. Zo kies je voor duurzaamheid, vakmanschap en kwaliteit. Installatietechniek Hartog is aangesloten bij Techniek Nederland, dé ondernemersorganisatie voor duurzame groei en gekwalificeerd personeel. Daarnaast begrijpen wij het belang van een veilig en warm thuis, we voeren dan ook het OK CV-kwaliteitslabel!

Copyright © Installatietechniek Hartog 2019