030 688 81 22

24/7 bereikbaar voor storingen

Installatietechniek in IJsselstein

Lagedijk Noord 15a, 3401VA IJsselstein

Over ons

27 jaar geleden begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot bekende installateur in de wijde omgeving. Gebroeders van Doorn en Scholman Loodgieters- en verwarmingsbedrijf b.v. hebben zich bij ons veelzijdige installatiebedrijf gevoegd.

Installatietechniek Hartog staat voor kwaliteit. Niet alleen in onze dienstverlening, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijk scherpe prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de CV installateur die wij, als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven.

Onze visie

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakdekking, zink- en loodwerken en CV-ketels.

“Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de CV installateur die wij, als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven.”
Harry Hartog / Oprichter en eigenaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen? Neem dan contact op via het contactformulier of via de contactgegevens op de contractpagina.