Kies voor  vakmanschap, kwaliteit, innovatie, ervaren dakdekkers, de duurzame wereld van morgen

Installatiewerkzaamheden

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan het vervangen van de riolering of het vernieuwen van de hemelwaterafvoeren voor duurzame materialen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Riolering
Is het hoog tijd dat de riolering vernieuwd wordt? Een vervelend klus, maar het is belangrijk om dit niet te lang uit te stellen. De complete aanleg van riolering is bij ons in goede handen.

Hemelwaterafvoeren
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook als het een woning betreft. Onderdelen gaan simpelweg langer mee en er is minder onderhoud nodig. Hemelwaterafvoeren zijn er in allerlei duurzame materialen. Denk hierbij aan zink, PPV of PE afvoeren.

Waterleidingen
Een waterleiding vervangen is niet zo maar een klusje. Het is belangrijk rekening te houden met bijvoorbeeld legionella bestrijding en andere zaken. Fijn dat wij weten hoe we dit moeten aanpakken, geen zorgen! Van kopen tot moderne kunststof systemen, we vinden een passende oplossing.

Gasinstallatie
Veiligheid staat voorop bij het aanleggen van een nieuwe gasinstallatie. Door gebruik van moderne technieken bent u altijd verzekerd van een goede en veilige werking van de installatie.

Icon Image

Icon Image

Kies voor de slimme wereld van morgen

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakbedekking, zink- en loodwerken en CV ketels. Zo kiest u voor duurzaamheid, vakmanschap en kwaliteit. Installatietechniek Hartog is aangesloten bij Techniek Nederland, dé ondernemersorganisatie voor duurzame groei en gekwalificeerd personeel. Daarnaast begrijpen wij het belang van een veilig en warm thuis, we voeren dan ook het OK CV kwaliteitslabel!

Copyright © Installatietechniek Hartog 2019