Kies voor  vakmanschap, kwaliteit, innovatie, ervaren dakdekkers, de duurzame wereld van morgen

Zink- en Loodwerken

Een mooie afwerking van uw huis. Is het tijd om het loodwerk bij uw kozijnen te vervangen? Of is het zinkwerk rondom uw dak aan vernieuwing toe?

Wij combineren het oude ambacht met moderne technieken. Daarbij worden enkel duurzame materialen gebruikt die jaren meegaan.

Duurzaamheid
Huizen bevatten ontelbaar veel zinken en loden elementen. Deze materialen worden tot op heden nog steeds gebruikt vanwege een belangrijk kenmerk; duurzaamheid. Zinken en loden elementen gaan tientallen jaren mee!

Vakmanschap
Installatietechniek Hartog beschikt niet alleen over het vakmanschap om deze materialen aan te brengen, maar deze ook te onderhouden en repareren. Vanaf het inmeten tot aan de montage en afwerking, onze monteurs zijn echte vakmensen. Voor zowel standaard zinken dakgoten als maatwerk zink draaien zij hun hand niet om.

Icon Image

Kies voor de slimme wereld van morgen

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakbedekking, zink- en loodwerken en CV ketels. Zo kiest u voor duurzaamheid, vakmanschap en kwaliteit. Installatietechniek Hartog is aangesloten bij Techniek Nederland, dé ondernemersorganisatie voor duurzame groei en gekwalificeerd personeel. Daarnaast begrijpen wij het belang van een veilig en warm thuis, we voeren dan ook het OK CV kwaliteitslabel!

Copyright © Installatietechniek Hartog 2019