Kies voor  vakmanschap, kwaliteit, innovatie, minder energieverbruik, de duurzame wereld van morgen, een frisser huis

Mechanische Ventilatie

Zorg voor schone lucht in huis! Niets is fijner dan een gezonde en schone lucht in huis. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig kunnen wij dit waarborgen. Door het gebruik van een mechanische ventilatie bent u verzekerd van een schonere lucht in huis.

Een frisser huis
Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat de lucht in huis ververst wordt. Het ventilatiesysteem zuigt lucht uit de woning, schone lucht komt dan binnen vanuit de ventilatieroosters.

Minder energieverbruik
Geld besparen en zorgen voor een frisser huis? Met de juiste mechanische ventilatie zorgt u voor een gezonder binnenklimaat. Met een nieuwe ventilatiebox heeft u minder energieverbruik en een lager geluidsniveau. Plus; deze investering is binnen 5 jaar terugverdiend! Wel is goed gebruik en onderhoud noodzakelijk.

Icon Image

Kies voor de slimme wereld van morgen

Onze vakmonteurs zijn onder andere gespecialiseerd in verschillende installatie werkzaamheden, sanitair, dakbedekking, zink- en loodwerken en CV ketels. Zo kiest u voor duurzaamheid, vakmanschap en kwaliteit. Installatietechniek Hartog is aangesloten bij Techniek Nederland, dé ondernemersorganisatie voor duurzame groei en gekwalificeerd personeel. Daarnaast begrijpen wij het belang van een veilig en warm thuis, we voeren dan ook het OK CV kwaliteitslabel!

Copyright © Installatietechniek Hartog 2019