030 688 81 22

24/7 bereikbaar voor storingen

Installatietechniek in IJsselstein

Lagedijk Noord 15a, 3401VA IJsselstein

Overige Werkzaamheden

Dit is nog niet alles wat we doen. Naast de werkzaamheden genoemd bij onze diensten, doen we nog veel meer. Onze veelzijdige en kundige monteurs staan ook voor onderstaande werkzaamheden voor u klaar. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen, regelen van kokend water direct uit de kraan en het leveren van materialen aan de ‘doe-het-zelvers’ onder ons.

Heeft u een specifieke klus of vraagt u zich de mogelijkheden af? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonnestroom
De zon is een onuitputtelijke bron van energie; schoon en gratis. Ook voor het aanbrengen van een zonenergieinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een opstelling in het pannendak of op een plat dak, er is altijd een oplossing voorhanden!

Kookkranen
Wilt u ook in een handomdraai kokend water uit de kraan? Stelt u eens voor hoe gemakkelijk een kopje thee zetten dan wordt. Of bijvoorbeeld het koken van een eitje op zondagochtend. Simpel, met de kranen van Quooker bent u gegarandeerd van kokend water uit de kraan.

Radiatoren
Een radiator is niet meer de ouderwetse verwarming zoals de meeste mensen hem kennen. Tegenwoordig zijn veel verschillende designs verkrijgbaar, passend bij uw interieur. Wij werken onder andere met de Thermrad radiatoren, verkrijgbaar in veel soorten en maten.

Dakgootpreventie
Nooit meer bladeren in de dakgoot? Schone-, vuilvrije en/of bladervrije dakgoten zorgen ervoor dat water snel wordt afgevoerd waardoor er geen schade en overlast wordt veroorzaakt. Met een dakgootpreventie systeem voorkomt u een verstopte dakgoot met alle vervelende gevolgen. Het systeem past op iedere dakgoot!

Materialen leveren
Voor de ‘doe-het-zelver’ is het mogelijk om verschillende materialen te leveren voor uw klus. Mocht u willen weten wat de mogelijkheden hierin zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.